ALAVIS Nutri lososový olej obohatený o minerály a vitamíny pre psy a mačky 200ml Zväčšiť

ALAVIS Nutri lososový olej obohatený o minerály a vitamíny pre psy a mačky 200ml

Z1117

Nový produkt

ALAVIS ™ Nutri je 100% prírodný lososový olej obohatený o minerály a vitamíny.

Viac detailov

Tovar dočasne nedostupný alebo na objednávku, o dostupnosti sa prosím informujte na +421 911 339 320

12,50 € s DPH

Tabuľka dát

Použitie prípravku Srsť a pokožka
Cieľové zviera Pes
Ústrojenstvo Kožné

Detaily

ALAVIS ™ Nutri je veterinárny prípravok obsahujúci lososový olej, vitamíny (A, D3, E, biotín) a minerálne látky (Zn, Se) pre rekonvalescenciu, lepšiu kondíciu a vitalitu a pre kvalitné, lesklú a zdravú srsť, kožu a pazúriky u psov, mačiek a fretiek.

ALAVIS ™ Nutri obsahuje prírodný panenský olej z lososa najvyššej kvality, ktorý sa skladá z omega 3 mastných kyselín, EPA a DHA a je veľmi dobre vstrebateľný a tým aj veľmi dobre využiteľný. Olej z lososa zlepšuje kvalitu srsti a má tiež pozitívny vplyv na zlepšenie celkovej zdravotnej kondície psa, mačky a fretky, má pozitívny vplyv na posilnenie imunity, mozgovej činnosti a kardiovaskulárneho systému.

ALAVIS ™ Nutri podávajte pre podporu:

• správneho vývoja mláďat

• lepšej kondície a vitality

• v rekonvalescencii

• príjmu kŕmenie a vitality pri onkologických a chronických ochoreniach

• imunity

• liečby dermatologických pacientov

• hustoty, kvality a lesku srsti

• pri suché a lámavé srsti či nekvalitné rohovine pazúrikov

• pre lepšiu kvalitu srsti, kože a pazúrikov

Účinné látky obsiahnuté v 5 ml prípravku ALAVIS ™ Nutri:

Lososový olej - 4500 mg

• Omega 3 mastné kyseliny - 585 mg

• EPA - 90 mg

• DHA - 135 mg

Vitamín A - 100 UI

Vitamín D3 - 100 UI

Vitamín E - 10 UI

Zinok - 10 mg

Biotín - 0,03 mg

Selén - 0,006 mg

Prírodný panenský olej z lososa obsiahnutý v prípravku ALAVIS ™ Nutri je vysoko kvalitný, čistý a čerstvý olej z lososa, ktorý je zdrojom omega 3 mastných kyselín, ktoré sú dôležité nielen pre zlepšenie kvality srsti a kože, ale aj pre mnoho metabolických procesov v organizme.

EPA kyselina má prírodné protizápalové účinky a tým je okrem iného dôležitá aj pre hojenie kožných problémov, ako sú napr. Kožné alergie, zápal kože či iná kožné poranenia.

DHA kyselina napomáha lepšiemu vývoju mozgu u plodu a šteniat a zlepšuje kognitívne funkcie u starých psov. Omega 3 mastné kyseliny si organizmus psa nevie sám vytvoriť, a pretože sú tieto omega 3 mastné kyseliny pre telo veľmi dôležité, tak je potrebné ich do organizmu pridávať.

Olej z lososa má navyše pozitívny vplyv na posilnenie imunity, mozgovej činnosti, kardiovaskulárneho systému a celkovej zdravotnej kondície psov, mačiek a fretiek. Z toho dôvodu je vhodné tento liek podávať starším a starým psom, mačkám a fretkám. Vitamín A je dôležitý antioxidant. Je nevyhnutný pre správny vývoj buniek, ktoré kryjú vnútorné i vonkajšie orgány, tzn. je dôležitý pre obnovu slizníc a kože.

Vitamín A hrá významnú úlohu v imunitnom systéme, najmä v diferenciáciu a proliferáciu T lymfocytov (biele krvinky). Nemenej dôležitý je vitamín A pri embryonálnom vývoji, pre tvorbu zrakového pigmentu.

Vitamín D3 napomáha vstrebávaniu vápnika v čreve, čo je dôležité pre podporu vývoja a zdravie kostí a zubov.

Vitamín E je významný antioxidant, ktorý chráni bunkové membrány pred poškodením voľnými kyslíkovými radikálmi, čím napomáha spomaľovať starnutie a pôsobí ako prevencia proti nádorovým ochoreniam. Má pozitívne účinky na tvorbu pohlavných buniek, zvyšuje plodnosť, podporuje činnosť nervovej sústavy a je dôležitý pre vývoj svalstva.

Biotín (vitamín H) je nevyhnutný pre rast buniek a hrá dôležitú úlohu v aktivite enzýmov, ktoré sa podieľajú na metabolizme organizmu, najmä mastných kyselín, tukov a aminokyselín. Je nevyhnutný pre využitie živín a tímpro podporu a rast tkanív a pre reprodukciu zvierat. Ďalej podporuje vstrebávanie kyseliny listovej, pantoténovej a vitamínu B12.

Zinok je dôležitý pre rad enzýmov, ktoré sú potrebné pre metabolizmus bunky. Podieľa sa na reguláciu rýchlosti bunkového delenia, bunkovej aktivity a bunkového zrenia.

Selén je dôležitým antioxidantom, čím znižuje riziko vzniku nádorového ochorenia. Pôsobí pozitívne na imunitný a kardiovaskulárny systém a znižuje riziko infarktu myokardu a cievnych ochorení.

Dávkovacia tabuľka:

Hmotnosť psa, mačky, fretky

denná dávka

0 - 1 kg 1 ml

1 - 5 kg 2,5 ml

5 - 12 kg 5 ml

12 - 24 kg 10 ml

24 - 48 kg 15 ml

48 a viac kg 20 ml

Spôsob použitia: Olej sa podáva denne podľa odporúčaného dávkovania samostatne, do časti krmivá, alebo sa podáva priamo do papule psa, mačky, fretky napr. Striekačkou.

Upozornenie: Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote. Ukladajte mimo dohľadu a dosahu detí.

LEN PRE ZVIERATÁ!

Prípravok nie je náhradou veterinárnej starostlivosti a liečiv doporučených veterinárnym lekárom.

Držiteľ rozhodnutia o schválení: Patron ca, s.r.o., Praha, Česká republika, člen skupiny Lighthouse International Inc., 1st. Canadian Place, M5X 1B5 Ontario, Kanada.

28 ďalších produktov v rovnakej kategórii: