Allegris antidepresívum pre psov 60 tbl. Zväčšiť

Allegris antidepresívum pre psov 60 tbl.

Z1167

Nový produkt

Jediné prírodné antidepresívum na trhu pre psov, vhodné na dlhodobé podávanie.

Viac detailov

skladom

24,50 € s DPH

Tabuľka dát

Použitie prípravku Stres
Cieľové zviera Pes
Ústrojenstvo Nervové

Detaily

Je určené pre psov, ktorí trpia úzkosťou , sú bojazliví (boja sa áut, hluku, iných zvierat...), zle prežívajú stresové situácie pri zvýšenej agresivite. Obsahuje esenciálnu aminokyselinu L – tryptofan, ktorá je prekurzorom neurohormónov serotonínu, melatonínu, mnohých enzýmov, podieľa sa na tvorbe vitamínu B3 a iných látok.

L – tryptofan (kyselina 2-amino-3-(3-indonyl) propanová) sa krvným obehom dostáva do mozgu, kde sa za prítomnosti vitamínu B6 mení na serotonín. Serotonín je biologicky aktívna látka fungujúca ako prenášač nervových vzruchov, preto jeho nedostatok spôsobuje depresie, zmeny nálad, podráždenosť, rôzne formy úzkosti až agresivitu. Nedostatok serotonínu u psov je v mnohých prípadoch spojený s nedostatočným príjmom tryptofanu, a je popísaný u vysokého percenta populácie hlavne starších psov.

Konverzia aminokyseliny L-tryptofan na vitamín B3 črevnou flórou je v dôsledku malabsorpcie alebo maldigescie často nedostatočná.Užívanie koncentrovaného L – tryptofánu v množstve 120mg v jednej CANIS tablete dokáže nedostatok serotonínu kompenzovať.

Dávkovanie:

Malé plemeno (do 25kg) – 1 tbl denne

Stredné plemeno (25 – 50kg) – 2 tbl denne

Veľké plemeno (50 – 75kg) – 3 tbl denne

Účinnosť prípravku ALLEGRIS sa dostaví po mesiaci užívania.Prípravok je vhodné podávať dlhodobo, ideálne 3 mesiace, po troch mesiacoch užívania je vhodné urobiť mesačnú pauzu.

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii: