Ferplast Casita 80 klietka pre morčatá

Nový produkt

Praktická klietka pre hlodavce Casita 80 od firmy Ferplast s maľovanou mriežkou. Táto klietka je dodávaná aj so základnou výbavou.

Viac detailov

skladom

45,00 € s DPH

-6,00 €

51,00 € s DPH

Tabuľka dát

Označenie výrobcom 57065170

Detaily

Casita klietky sú k dispozícii v troch veľkostiach - 80, 100 a 120 - a sú vyrobené z odolného plastu s maľovanou mriežkou. Najmenší model, Casita 80, je vhodný pre morčatá a väčšie modely, Casita 100 a 120, sú ideálne pre králiky. Casita má zaoblenú strechu, ktorá môže byť úplne otvorená.

V tejto extra veľkej a priestrannej klietke Casita 80 sa bude Váš malý maznáčik cítiť báječne. Hornú časť klietky je možné otvoriť. Malé bezpečnostné sponky zabraňujú otvoreniu hornej časti klietky samotným zvieratkom. Klenutý tvar strechy poskytuje zvieratám väčšiu možnosť pohybu, čo ocenia najmä králici. Moderný lem dodáva streche dojem elegantnej kopuly.

Plne otvárateľná strecha, inovatívny design, zasúvacie dvierka, jednoduchá manipulácia, jednoduché zloženie a rozloženie pre úsporu miesta pri preprave, obsahuje príslušenstvo - misku, napájačku, zásobník na seno, poschodie.

Výhody:

  • Široký priestor na bývanie
  • Posuvné dvere na zaistenie bezpečnosti
  • Úplné otvorenie hornej časti pre ľahkú údržbu
  • K dispozícii v troch veľkostiach pre králiky alebo morčatá
  • DOPLNKY súčasťou balenia

Rozmery: š 48 cm x d 78 cm x v 50 cm

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii: