Canvit Chondro Maxi tablety pre regeneráciu kĺbov pre veľké psy 1 kg Zväčšiť

Canvit Chondro Maxi tablety pre regeneráciu kĺbov pre veľké psy 1 kg

Z1769

Nový produkt

Canvit Chondro Maxi pre psy 333 tbl. 1 kg

Viac detailov

skladom

48,00 € s DPH

Tabuľka dát

Použitie prípravku Kĺby a pohybový aparát
Cieľové zviera Pes
Ústrojenstvo Pohybové ústrojenstvo

Detaily

Špeciálne tablety pre regeneráciu kĺbov a zlepšenie ich pohyblivosti veľkých plemien.

Zloženie:

Vitamín E, niacínamid, biotín, vitamín C, horčík, mangán, selén, glukosamín sulfát, chondroitín sulfát, želatinový hydrolyzát.

Dávkovanie:

preventívna dávka, mladé zvieratá v raste 0,5 tbl./10 kg ž.hm. Pre intenzívnu regeneráciu kĺbových chrupaviek psov s vysokou záťažou 1 tbl./10 kg ž.hm. Pri dysplazii bedrových kĺbov alebo zápaloch kĺbov 1,5 tbl./10 kg ž.hm.

Indikácia:

Canvit Chondro Maxi slúži k regenerácii kĺbových chrupaviek a väzív. Chondroitín a glukosamín sulfát sa ľahko vstrebávajú do poškodenej chrupavky, zvyšujú jej hydratáciu a elasticitu a posilňujú jej mechanickú odolnosť. Glukosamín sulfát má protizápalové účinky a uľahčuje hojenie rán. Je vhodný pre psov s problémami pohybového a väzivového aparátu, pri dysplazii bedrového kĺbu, osteoartróze a po úrazoch kĺbov a šliach. Preventívne podávanie sa doporučuje u mladých psov veľkých plemien, u pracovných a služobných psov s veľkou záťažou. U starších psov pomáha udržovať dobrú pohyblivosť do vyššieho veku, zabraňuje poškodeniu kĺbových chrupaviek a väzív a tým zaisťuje nebolestivú funkčnosť kĺbov.

Spôsob použitia:

tablety sa podávajú zvieratám denne podľa doporučeného dávkovania priamo z ruky alebo rozdrvené do krmiva. Prípravok by sa mal podávať najmenej po dobu 8 - 10 týždňov. Kúru je vhodné po 3 mesiacoch opakovať. Dennú dávku je vhodné rozdeliť na viac častí.

Doba použiteľnosti:

18 mesiacov od dátumu výroby.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: