KENNELS FAVOURITE COLD PRESSED SALMON & RICE 7,5 KG Zväčšiť

KENNELS FAVOURITE za studena lisované krmivo pre psy salmon & rice 7,5 KG

Z1176

Nový produkt

KOMPLETNÉ A VYVÁŽENÉ za studena lisované SUCHÉ KRMIVO PRE PSOV. Super prémiová kvalita s vybranými prírodnými zložkami, ktoré sú vhodné na ľudskú spotrebu pre dospelých psov všetkých plemien.

Viac detailov

skladom, odosielame do 48 hodín

28,00 € s DPH

Tabuľka dát

Vek psa Dospelý pes
Veľkosť psa Všetky psy
Hlavná mäsová zložka Losos
Bez obilovín Nie

Detaily

Kompletné a vyvážené za studena lisované superprémiové suché krmivo Kennels.Favourite Salmon&Rice pre dospelých psov všetkých plemien, bez pšenice (bez pšeničného lepku) na podporu ideálneho trávenia. Obohatený o výťažok zo slávky novozélandskej a chrupavky novozélandského žraloka na zlepšenie pohyblivosti kĺbov.

Kennels Favourite Salmon&Rice jedinečný superprémiový produkt na európskom trhu s krmivom pre domáce zvieratá. Ide o za studena lisované tuhé suché krmivo s vysokou nutričnou úrovňou. Je to krmivo pre všetky vekové kategórie a všetky plemená, okrem toho je to ideálne krmivo pre veľmi veľké plemená, pracovné a trochu staršie psy. Znižuje možnosť koliky čriev a je ľahko stráviteľný. Je to kvôli jeho jedinečnému zloženiu: pelety sa rozpadajú zvnútra, čo znamená, že maximum živín sa dostane do žalúdka a čriev. 

Formula «Sensitive», bez Pšeničného lepku: Pšeničný lepok je rastlinná bielkovina (lepok), je zle stráviteľná a napomáha rastu škodlivých baktérií v črevách, ktoré sa tvoria pod vplyvom toxínov.

Novozélandské žraločie chrupavky: Bohaté na prírodné protizápalové látky a základné stavebné kamene ako glukozaminoglykány (GAG) a chondroitín sulfát na obnovu potrebných komponentov v kĺboch. Zvyšuje lubrikáciu kĺbu a vstrebávanie vody do chrupavky. Pomáha pri protizápalovej aktivite a tým znižuje bolesť kĺbov, zlepšuje pohyblivosť kĺbov. Poskytuje pružnosť, elasticitu a pevnosť chrupavke. Okrem toho má priaznivé účinky pri symptómoch spojených so zápalovými stavmi kože. Pomáha udržiavať všeobecnú pohodu.

Extrakt z novozélandskej slávky zelenoústej (NZGLM): Má veľmi vysoké koncentrácie glukozamínu, chondroitín sulfátu – vysokomolekulárneho mukopolysacharidu, vitamín B-komplex, proteíny a minerály, prírodné Omega 3 mastné kyseliny. Znižuje príznaky artritídy, ako je krívanie a podporuje pohyblivosť kĺbov. Okrem toho sa používa na dysmenoreu a zápalové ochorenia čriev.

Varené obilniny (mladá kukurica, ryža, ovsené vločky): Predvarené obilniny sa rýchlo rozpúšťajú. Široko sa používajú ako detská výživa na báze obilnín (pre deti staršie ako štyri mesiace). Sú ľahko stráviteľné, dobre vyvážené a majú nízky obsah alergénov.

Chondro-ochranné látky (lososový olej, kolagénový proteín, chondroitín a glukosamín): majú pozitívny vplyv na kĺby a podporujú obnovu chrupavky. Zvýšia prísun vody do chrupavky, čím posilníte mazacie vlastnosti kĺbov. Podieľajte sa na protizápalových procesoch a znižujte tak bolesti kĺbov. Prepožičiavajte chrupavke pružnosť, elasticitu a odolnosť. Blokujte rozpad a deštrukciu chrupavky. Priaznivo pôsobia pri zápaloch kože.

Podpora funkcie obličiek: Nízka hladina fosforu (P) + vysoká hladina vitamínu E znižuje riziko zlyhania pečene a obličiek. Nízky obsah sodíka (Na) na kontrolu krvného tlaku a prispieva k dobrému udržaniu funkcie obličiek.

Formula «Digestive Health», obohatená o prebiotiká (MOS): Podporuje rast prospešných baktérií v čreve. Podporuje peristaltický pohyb, má pozitívny vplyv na činnosť čriev a vyprázdňovanie. Chráni črevo pred patogénnymi baktériami.

EPA+DHA (Omega-3 polynenasýtené mastné kyseliny): Zabezpečujú imunitnú funkciu a udržiavajú pokožku. Znižuje zápalové reakcie, ktoré sa môžu vyskytnúť pri rozvoji atopických ochorení a osteoartrózy. Omega-6 a -3 mastné kyseliny sú prítomné v ideálnom pomere 5:1.

Vysoko stráviteľné bielkoviny: Zabezpečujú optimálne trávenie a efektívnu premenu živín, zabraňujú nežiaducim reakciám na potraviny.

Prírodná zmes antioxidantov: Znižuje tvorbu voľných radikálov, ktoré zohrávajú úlohu pri vzniku a progresii rakoviny a zlyhania obličiek. Zvráti vekom podmienený pokles tkanivových štruktúr.

Kontrola zápachu: Extrakt z Yucca schidigera, ktorý obsahuje tzv. prírodné saponíny, znižuje tvorbu soľných solí (amoniak, močovina, dusitany a dusičnany), znižuje vylučovanie škodlivých plynov a nepríjemný zápach výkalov a moču. Ďalej vďaka extraktu Yucca schidigera zlepšuje príjem živín, čím je pozitívne ovplyvnená črevná flóra. Účinná kombinácia špeciálnych vitamínov podporuje zrakovú schopnosť a pomáha predchádzať znižovaniu zrakovej schopnosti starnutím.

Zloženie:

Varená mladá kukurica, dehydrované hydinové mäso, varená ryža, dehydrovaný prémiový losos, sušená repná dužina (bohatá na pektíny), hydrolyzovaný živočíšny proteín, hydinový tuk (konzervovaný zmiešanými tokoferolmi, prírodný zdroj vitamínu E), kvasnice (prírodný zdroj mannanu) -oligosacharidy (probiotické MOS), purifikovaná rastlinná vláknina (celulóza), žraločia chrupavka (prírodný zdroj glukosamínu a chondroitínu), čistá novozélandská lastúra perna canaliculus (zdroj glukozamínu a chondroitínu), chondroitín sulfát, extrakt z kôrovcov a mäkkýšov (prírodný zdroj glukozamínu), extrakt z Yucca Schidigera.

Analýza:

Vlhkosť 9,50 % Surový proteín 26,0 % Hrubý tuk 8,00 % Surový popol 5,70 % Surová vláknina 2,90 % vápnik (Ca) 1,30 % fosfor (P) 0,85 % sodík (Na) 2,50 g horčík (Mg) 1,20 g draslík (K) 5,00 g lyzín 13,5 g metionín 4,30 g Cystín 3,00 g treonín 9,00 g tryptofán 2,00 g Kyselina linolová (ω6) 17,1 g Kyselina a-linolénová (ω3) 0,75 g Kyselina arachidónová (ω6) 0,10 g EPA (ω3) 0,50 g kyselina eikosapentaénová DHA (ω3) 0,50 g  kyselina dokosahexaenová Sacharidy 47,9 %

Energetická hodnota 3581 kcal/kg [14,8 MJ/kg]

Vitamíny:

Vitamín A (retinylacetát)

Vitamín D3 (cholekalciferol)

Vitamín E (all-rac-alfa-tokoferol)

Vitamín K3 (menadion nikotínamid bisulfit)

Stopové prvky:

Železo (Fe) (monohydrát síranu železnatého) 77 mg/kg

Mangán (Mn) (oxid manganatý) 50 mg/kg

Meď (Cu) (pentahydrát síranu meďnatého) 4 mg/kg

Zinok (Zn) (monohydrát síranu zinočnatého) 75 mg/kg

Jód (I) (jodid draselný) 1,70 mg/kg

Selén (Se) (Selenan sodný) 0,20 mg/kg

Technologické prísady:

Lignosulfonát 20 mg/kg

13 ďalších produktov v rovnakej kategórii: