Kennel's Favourite Active Rings 20 Kg Zväčšiť

Kennel's Favourite Active Rings 12 Kg

Z1174

Nový produkt

Kennels `Favourite ACTIVE RINGS super prémiové suché krmivo pre dospelých psov, ktorí vedú aktívny život, bohaté na hydinové mäso, s extraktom Yucca schidigera extrakt - Kontrola zápachu.

Viac detailov

skladom, odosielame do 48 hodín

41,00 € s DPH

Tabuľka dát

Vek psa Dospelý pes
Veľkosť psa Všetky psy
Hlavná mäsová zložka Hydinové
Bez obilovín Nie

Detaily

Granule sú upravené tak, aby Vášmu psovi chutili! Štruktúra tohto krmiva udržuje zuby a ďasná čisté a robí ich silnejšie. Vhodné pre všetkých psov všetkých plemien! Krúžky sú mierne mastné, čo je dobré pre srsť a črevá psov. Krúžky sú ideálne pre menšie plemená, alebo pre väčšie psy. Krúžky nechajú psa dôkladne žuvať, takže to trvá dlhšie, než jedlo zožerie a nadýcha sa menej vzduchu, a preto má menšie problémy s trávením a tiež ho udržiava po jedle dlhšie v hravej nálade. Toto krmivo udržuje zuby psa extra čisté.

H.D.P. / Vysoko stráviteľné proteíny: Zaisťujú optimálne trávenie a efektívnu premenu živín, prevenciu nežiaducich účinkov potravín.

Obohatené o prebiotiká (MOS): Chráni črevo proti patogénnym baktériám. Prírodná antioxidačná zmes znižuje tvorbu voľných radikálov, ktoré hrajú úlohu v rozvoji a progresii rakoviny a zlyhaní obličiek. Obracia pokles tkanivových štruktúr, ktoré súvisia s vekom.

Zmes prírodných antioxidantov: Znižuje tvorbu voľných radikálov, ktoré hrajú úlohu v rozvoji a progresii rakoviny a zlyhanie obličiek. Obracia pokles tkanivových štruktúr, ktoré súvisia s vekom.

Kontrola zápachu: Yucca schidigera extrakt, ktorý obsahuje takzvané prírodné saponíny, znižuje koncentráciu soli (ako sú čpavok, močovina a dusičnany), a znižuje tvorbu škodlivých plynov a nepríjemný zápach z výkalov a moču. Okrem toho vylepšuje vďaka Yucca schidigera extrakt nutričný príjem, ktorý tak pozitívne ovplyvňuje črevnú mikroflóru.

Zloženie:

dehydrované hydinové mäso 29%, kukurica, jačmeň, pšenica, živočíšny tuk (hydina 8,8%), sušené repné rezky, sušený extrakt z droždia (zdroj mannán-oligosacharidov), hydrolyzovaná kuracia pečeň, minerály. **** S oxidácie redukujúce látky tokoferol-bohatý extrakt prírodného pôvodu (vitamín E) a konzervačné látky kyselina citrónová, propionátu vápenatého a kyseliny sorbovej, povoľuje EÚ

Analytické zložky:

surová bielkovina 26%, surový tuk 15%, surový popol 6,4%, surová vláknina 2,4%, vlhkosť 8%, vápnik 1,5%, fosfor 1%, sodík 3 g / kg, vitamín A 12000 IE, vitamín D3 1200 IE, vitamín E 150 mg, železo 60 mg, mangán 22 mg, meď 10,5 mg, zinok 105 mg, jód 1,1 mg, selén 0,2 mg

13 ďalších produktov v rovnakej kategórii: