Kennel's Favourite Puppy & Junior 20 kg Zväčšiť

Kennel's Favourite Puppy & Junior 12,5 kg

Z1172

Nový produkt

Kennels `Favourite PUPPY & JUNIOR je super prémiové suché krmivo pre šteňatá všetkých plemien, bohaté na hydinové mäso a ryžu.

Viac detailov

skladom, odosielame do 48 hodín

42,00 € s DPH

Tabuľka dát

Vek psa Šteňa a junior
Veľkosť psa Veľké psy
Hlavná mäsová zložka Hydinové
Bez obilovín Nie

Detaily

PUPPY & JUNIOR je špeciálne vyvinuté krmivo medzinárodne uznávanými holandskými odborníkmi na veterinárnu výživu. V prípade psov malých plemien spomaľuje starnutie. Kompletná strava, ktorá je pripravená podľa vyváženého vzorca, podporuje trávenie, lesklú srsť a kožu a kompaktnú stolicu. Toto krmivo je ideálna výživa pre šteňatá veľkých a obrích plemien do 3/4 mesiace veku, potom by ste mali prejsť na PUPPY & JUNIOR + super prémiové krmivo so špeciálnym zložením pre ideálny vývoj veľkých a veľmi veľkých šteniat veľkých plemien, pre podporu kĺbov a zlepšenie mobility. PUPPY & JUNIOR pomáha svojou vynikajúcou kvalitou bielkovín a relatívne vysokou hustotou živín, optimálnemu rozvoju a rastu šteniat všetkých plemien.

Omega 6:3 mastné kyseliny: Potrebné pre imunitné funkcie a správnu údržbu pokožky. Znižujú zápalové reakcie, ktoré sa podieľajú na rozvoji atopického ochorenia. Omega-6 a -3 mastné kyseliny sú v ideálnom pomere 5:1

H.D.P. / Vysoko stráviteľné proteíny: Zaisťuje optimálne trávenie a efektívnu premenu živín, prevenciu nežiaducich účinkov potravín.

Zmes prírodných antioxidantov: Znižuje tvorbu voľných radikálov, ktoré hrajú úlohu v rozvoji a progresii rakoviny a zlyhanie obličiek. Obracia pokles tkanivových štruktúr, ktoré súvisia s vekom.

Kontrola zápachu: Yucca schidigera extrakt, ktorý obsahuje takzvané prírodné saponíny, znižuje koncentráciu soli (ako sú čpavok, močovina, dusičnany), a znižuje tvorbu škodlivých plynov a nepríjemný zápach z výkalov a moču. Okrem toho vylepšuje vďaka Yucca schidigera extrakt nutričný príjem, ktorý tak pozitívne ovplyvňuje črevnú mikroflóru. Účinná kombinácia špeciálnych vitamínov podporuje vizuálnu schopnosť a pomáha predchádzať redukovaniu schopnosti starnutia.

Vlhkosť 8%: Zabraňuje rastu zhubných baktérií, a tým chráni krmivo od hniloby, prísady majú maximálnu odolnosť voči rozkladu.

PUPPY & JUNIOR je dobre stráviteľné. Vytvára optimálnu možnosť príjmu živín. Vaše šteňa potrebuje teda len malé množstvo jedla, čo tiež znižuje množstvo výkalov. Veľké množstvo vitamínov a stopových prvkov, posilňuje imunitný systém a podporuje vitalitu dospievania šteniat. Všetky vitamíny a minerálne látky zabezpečujú riadny vývoj šteňaťa!

Zloženie:

dehydrované hydinové mäso 16%, ryža, živočíšne bielkoviny, živočíšny tuk, jačmeň, kukurica, dehydrované repné rezky, ryžové otruby, ľanový olej, ľanové semienko, hydrolyzovaná kuracia pečeň, minerály.

Analytické zložky:

hrubé bielkoviny 28%, tuk 18%, popol 6%, vláknina 2,4%, vlhkosť 8%, vápnik 1,2%, fosfor 0,9%, sodík 3,1 g / kg, vitamín A 14000 IE , vitamín D3 1800 IE, vitamín E 200 mg, železo 71 mg, mangán 26 mg, meď 12,5 mg, zinok 125 mg, jód 1,3 mg, kobalt 1,8 mg, selén 0,3 mg

13 ďalších produktov v rovnakej kategórii: