TickLess ultrazvukový repelent pre ľudí Zväčšiť

TickLess ultrazvukový repelent pre ľudí

Z1456

Nový produkt

Ultrazvukový repelent  proti kliešťom HUMAN  /pre dospelých/

Viac detailov

skladom, odosielame do 48 hodín

29,00 € s DPH

Detaily

Je malé elektronické zariadenie. Je ideálnou ochranou proti kliešťom pri aktivitách, ako sú prechádzky, piknik či kempovanie. Je ekologické a bez kontraindikácií. Ultrazvukový repelent TickLess Human je netoxický a nevylučuje žiadne chemické látky alebo zápach. Funguje na princípe vysielania ultrazvukových impulzov, ktoré sú neškodné a nepostrehnuteľné osobami a zvieratami. Rušia však kliešte a zabraňujú napadnutiu osôb, ktoré tento repelent používajú.

Zmeny poľnohospodárskych postupov a globálne otepľovanie spôsobili zvýšenie počtu kliešťov, čo znamená, že čoraz viac osôb je vystavených riziku, aj v mestskom prostredí.
Vďaka ultrazvukovému repelentu TickLess je možné zabrániť infekcii Lymskej boreliózy, meningitíde alebo encefalitíde, ktoré sa prenášajú v mnohých častiach sveta práve kliešťami.

Účinnosť zariadenia TickLess potvrdzujú certifikáty kvality a technológie, ako sú CE a TÜV.


Ultrazvukový repelent TickLess Human je potrebné pripnúť na oblečenie pomocou príslušného klipu alebo prevlečením šnúrky cez otvor. Má dosah približne 3 metre a využíva lítium-iónovú batériu, ktorá má životnosť 2-3 roky, v závislosti od frekvencie používania repelentu. TickLess Human je možné zapnúť a vypnúť podľa potreby.

Vyrobené v Taliansku.

4 ďalších produktov v rovnakej kategórii: