DOG’S CHEF Wild Salmon for LARGE BREED PUPPIES 15 kg Zväčšiť

DOG’S CHEF Wild Salmon for LARGE BREED PUPPIES 15 kg

Z0793

Nový produkt

Krmivo pre šteniatka veľkých plemien Dogs Chef s lososom, granule pre vyberavé šteniatka veľkých psov s lososom dogs chef. Grain Free receptúra pre šteniatka veľkých plemien. Filety z divokého lososa so zeleninou a sladkými zemiakmi je ľahko stráviteľná a výživná voľba pre štart do života každého veľkého chlpáča.

Viac detailov

skladom

97,00 € s DPH

Množstevné zľavy

Množstvo Zľava Ušetríte
2 2,00 € Až do 4,00 €

Tabuľka dát

Vek psa Šteňa a junior
Veľkosť psa Veľké psy
Hlavná mäsová zložka Losos
Bez obilovín Áno

Detaily

Delikátny a výživný losos je ľahko stráviteľný, obsahuje vysoký podiel bielkovín, omega 3-mastných kyselín a vitamínov. Prospieva k správnej srdcovej, nervovej aj svalovej činnosti. Zmes zeleniny zabezpečí tú najkvalitnejšiu prímes vitamínov, stopových prvkov a vlákniny tak aby spolu s mäsom svojim vyváženým pomerom a kvalitou surovín zabezpečili bezproblémový vývoj a psychickú pohodu každého šteniatka. Pridané sú aj prebiotiká FOS a MOS, ktoré sú nepostrádateľnou zložkou pre zdravú črevnú mikroflóru, čím udržujú zdravý zažívací trakt a zlepšujú jeho obranný systém proti chorobám. V tejto receptúre nemôže chýbať ani kĺbna výživa v podobe Glukosamínu, MSM a Chondroitínu, ktorých kombinácia udržuje zdravý pohybový aparát psíka. Dľa najnovších štúdií je pre správny vývoj šteniatok veľkých plemien vhodný komplex v podobe nukleotidov, ktoré sú v tejto receptúre obsiahnuté.

Zloženie:

losos 60% (čerstvo pripravený losos 40%, sušený losos 20% a lososový vývar 1%), sladké zemiaky 19%, zemiaky, ľanové semená, repné orezy, vitamíny, sušená mrkva, hrášok, minerály, zeleninový vývar, glukosamín (355 mg/kg), MSM (355 mg/kg), chondroitin sulfat (250 mg/kg), nukleotidy, FOS (92 mg/kg), MOS (23 mg/kg).

Neobsahuje umelé farbivá, ochucovadlá, konzervanty, ani sóju, či akékoľvek obilniny.

Analytické zložky:

surová bielkovina 27%, surové oleje a tuky 14,5%, surová vláknina 2,5%, surový popol 7,5%, NFE 40,5%, vlhkosť 8%, vápnik 1,5%, fosfor 1%, omega3 3,8%, omega6 1,2%

Doplnkové látky na 1kg: vitamín A 15000 MJ, vitamín D3 2250 MJ, vitamín E 420 MJ, L-Karnitín 480 mg/kg

Stopové prvky na 1kg: monohydrát síranu železnatého 160 mg, monohydrát síranu zinočnatého 230 mg, monohydrát síranu manganitého 110 mg, pentahydrát síranu mednatého 60 mg, jodičnan vápenatý bezvodý 2,54 mg, seleničitan sodný 0,60 mg.

12 ďalších produktov v rovnakej kategórii: