DOG’S CHEF Farm Chicken for ALL PUPPIES 15 kg Zväčšiť

DOG’S CHEF Farm Chicken for ALL PUPPIES 15 kg

Z0784

Nový produkt

Krmivo pre psov Dogs Chef pre šteniatka všetkých veľkostí, granule pre mladé psy dogs chef. Grain Free granule pre šteniatka. Farmárske kura na hrášku s mrkvou a sladkými zemiakmi je to pravé pre štart do života každého chlpáča.

Viac detailov

skladom

99,00 € s DPH

Množstevné zľavy

Množstvo Zľava Ušetríte
2 2,00 € Až do 4,00 €

Tabuľka dát

Vek psa Šteňa a junior
Veľkosť psa Všetky psy
Hlavná mäsová zložka Kuracie
Bez obilovín Áno

Detaily

Jemná kuracinka s pridaním morčacieho mäska a lososa je ľahko stráviteľná a výživná kombinácia mäsa, ktorá obsahuje množstvo vitamínov a bielkovín, ovplyvňuje správnu funkciu nervov a svalov. V spojení s mrkvou plnej sily, pochádzajúcej z jej vitamínov a ostatných obsahujúcich látok a hrášku ako zdroja antioxidantov, zabezpečia svojím vyváženým pomerom a kvalitou surovín bezproblémový vývoj a psychickú pohodu každého šteniatka. Pridané sú aj prebiotiká FOS a MOS, ktoré sú nepostrádateľnou zložkou pre zdravú črevnú mikroflóru, čím udržujú zdravý zažívací trakt a zlepšujú jeho obranný systém proti chorobám. V tejto receptúre nemôže chýbať ani kĺbna výživa v podobe Glukosamínu, MSM a Chondroitínu, ktorých kombinácia udržuje zdravý pohybový aparát Vášho šteniatka. Dľa najnovších štúdií je pre správny vývoj šteniatok vhodný komplex v podobe nukleotidov, ktoré sú v tejto receptúre obsiahnuté.

Zloženie:

kuracie mäso, morčacie mäso a losos 60% (čerstvé kuracie mäso 20%, sušené kuracie mäso 14%, čerstvé morčacie mäso 7%, čerstvý losos 7%, sušené morčacie mäso 7%, sušený losos 3%, kurací vývar 2%), sladké zemiaky 19%, zemiaky, ľanové semená, repné orezy, doplnok omega 3, minerály, vitamíny, mrkva, hrášok, zeleninový vývar, glukosamín (170 mg/kg), metylsulfonylmetán (170 mg/kg), chondroitín sulfát (125 mg/kg), nukleotidy, FOS (92 mg/kg), MOS (23 mg/kg).

Neobsahuje umelé farbivá, ochucovadlá, konzervanty, ani sóju, či akékoľvek obilniny.

Analytické zložky:

surová bielkovina 28%, surové oleje a tuky 15%, surová vláknina 3%, surový popol 7%, vlhkosť 8%, NFE 39%, vápnik 1,4%, fosfor 1,1%, omega3 1,8%, omega6 2,6%

Doplnkové látky na 1kg: vitamín A 15000 MJ, vitamín D3 2250 MJ, vitamín E 420 MJ

Stopové prvky na 1kg: monohydrát síranu železnatého 160 mg, monohydrát síranu zinočnatého 130 mg, monohydrát síranu manganitého 110 mg, pentahydrát síranu mednatého 60 mg, jodičnan vápenatý bezvodý 1,58 mg, seleničitan sodný 0,60 mg.

12 ďalších produktov v rovnakej kategórii: